Idag

Hade jag efterkontroll, den gick bra. Jag knep bra och allt såg okej ut. Vi pratade lite om förlossningen och hon ställde lite frågor för de gör tydligen någon statistik. Efter det åkte Dejan och jag med barnen förståss till Nacka, vi åkte kommunalt. Vilket var riktigt kul. Vi hade två enkelvagnar så vi kom fram överallt.

Men en sak tycker jag är lite märklig, vad svårt det var att komma ner till bussarna som går till Nacka från slussen. Antingen gick man igenom tunnelbanan, eller genom ett köpcentrum som dessutom inte hade någon hiss?!? Finns det verkligen inget annat sätt?

Vi var där i deras centrum, sedan gick vi till Barnens hus och lite annat. Vi åt lunch där också, indisk mat, tikka masala, det var riktigt gott faktiskt. Och kändes inte så fett heller, rätta mig nu om jag har fel?!?

Det här innebar en massa promenerande, vilket var bra. Jag har dock inte kunnat ha koll riktigt på pointsen idag, eftersom det är svårt att räkna när man äter ute, men jag tror att jag har hållt mig inom rätt antal, men säker kan jag inte vara :-/

Dessutom hann jag inte hem för att gå till viktväktarna så det blev ingen vägning idag, och jag hade faktiskt tänkt att gå idag. Samtidigt känns det inte så farligt, imorgon börjar mannen att arbeta och då är det slut på ute-ätandet så då blir det lättare för mig att räkna också. Så nu ska nog allt gå mycket lättare.

Just det var och vägde Ida idag, när jag ändå var på MVC (de hade en liten våg där utanför BVC) och Ida väger nu 5020 gram, hon börjar bli riktigt stor nu. Över 2 månader nu också lilla tjejen...

Tänkte tacka för alla peppande kommentarer också, tillsammans är vi starka eller hur?!? ;-)

Nu "ropar" Ida, god natt!

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nu är jag förbannad. Hade suttit och skrivit ett LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGT inlägg, gissa vad, när jag skulle publicera det var det bara borta och inte sparat heller. Grrrrrrrrrrrrrr

Då blir jag sur, och segt är det just nu, och ändå har vi uppdaterat bredbandet till ett snabbare, verkar som om alla ska blogga just nu eller?!?

Iallafall, det jag hade skrivit var att det inte har gått så bra med viktväktartänket nu sedan i lördags. Jag har kommit in i fel trall liksom. Och det har bara eskalerat, idag köpte jag till och med godis! Att vi har godsaker kvar från i lördags också i frysen gör det inte bättre. Det är precis som om de ligger där inne och ropar: "Jennie, jennie..." Igår kunde jag inte stå emot utan åt några skumbollar (ni vet sådana med skum inuti och kokos/choklad utanpå), det är väl inte värsta sorten man kan äta iallafall, en skumboll är väl 1 1/2 points. Men jag hade inga points kvar till dom :-( Får försöka se det possitivt, hade det varit för någon månad sedan hade jag väl smällt i mig hela paketet ;-)

Det har iallafall inte gått bra, och jag har säkert gått upp i vikt. Dessutom regnar det och man kan inte vara ute och promenera, och det kryper i hela kroppen på mig; Jag vill ut och promenera! Du kan visst gå ut och promenera säger ni säkert då, jo det kan jag iof men det är inte så där jättekul att promenera i ösregn, dessutom tycker jag om att ha sällskap och ingen vill hänga på när det regnar.

Imorgon är det iallafall nya tag, och först tänkte jag som så; att jag skulle skippa att gå till viktväktarna imorgon för det är inget kul att gå dit och betala 100 kr för att enbart få veta att jag har gått upp i vikt, men det kanske är nu jag ska gå dit? För att få tillbaka motivationen och få en spark i stjärten!

Imorgon är det nya tag som gäller! Nu ska jag sluta med sötsaker helt! Godnatt på er!

Idag hade vi dop

Idag hade vi dop

Det här är jag och Ida efter dopet. När man ser sig själv på bild så här så blir det konkret hur stor man igentligen är. Känner inte igen mig själv, jovisst i ansiktet, men kroppen. Näe nu jäklar, blir man ännu mer motiverad ska jag säga. Har undvikit att hamna på kort innan, men idag på dopet kunde man inte slippa ifrån och dessutom ville jag det, måste ha några förebilder att se på. Nu har jag dock gått ner 4 kg redan, men det är inte särskilt stor skillnad. Provade ringarna i morse för jag tänkte vara fin. Får fortfarande inte på dom, så trots att fingrarna inte känns något svullna nu så är de för tjocka för ringarna, och detta måste ju vara fett...

Dopet blev lyckat och om ni är mer nyfikna att läsa om just dopet eller se fler bilder på dopet så kan ni göra det här:

http://barn.trendybaby.se/neo


Har bestämt att ägna den här sidan mer om mig, och därför uppdatera Neos hemsida lite oftare om just barnen. Så nuförtiden får barnen ha den sidan tillsammans. Dock kan inte jag låta bli att skriva om barnen här också, för de är ändå en stor del av mitt liv just nu, allra helst när jag är hemma och är mammaledig. Som det ser ut just nu är jag främst mamma och inget annat.


Dock blev det en del mat på dopet, så nu får jag försöka att promenera massor imorgon. Först så här efteråt kännde jag att allt är förstört. Men hur kan något bli förstört på en dag? Hur mycket kan man gå upp på bara en dag? Det kan inte vara massor. Så om jag går på dieten imorgon igen så borde inte skadan vara så stor. Det får väl vara hänt att jag inte går ner något den här veckan eller kanske till och med går upp lite. Ibland måste man ändå få unna sig.


Nu frågar ni er säkert hur många points jag kan ha ätit eftersom jag ändå får äta massor av points. Och maten har säkert inte kostat för mycket points, men kakorna och alla sötsaker efteråt, kakor är "svindyra" i points ju.


Nu ska jag sätta mig och beställa amningströjor, ni som behöver amningströjor har väl inte missat att det är morsdag kampanj på www.activebabycare.com nu de här dagarna. 100 kr rabatt per tröja är ju alltid något, och det är just på de tröjorna jag skulle vilja ha. Dock har vi det lite taskigt med pengar just nu, så jag får nöja mig med två, annars har jag hittat minst 4 stycken jag vill ha ;-) Men men man kan inte få allt här i världen.


En sak till, jag är jättenöjd med vagnen, känns verkligen bra. Tycker faktiskt att den är jättesnygg. Är till och med lite stolt när jag är ute och stoltserar med den. Är verkligen nöjd med alla tre vagnar jag har hemma just nu.


Neo har ärvt mammas intresse

Neo har ärvt mammas intresse

När det gäller vagnar. Taget idag efter dopet. Nyckelpigan i vagnen är Idas, den fick hon i dop-present.

Nya vagnen i hallen

Nya vagnen i hallen

En Knorr Nanny, här står den i hallen och jag är faktiskt jättenöjd med vagnen. Är den inte fin?

Neo vill provligga Idas vagn

Neo vill provligga Idas vagn

Och visst får han rum, lite trångt är det i liften, men när man tar bort liften så är det verkligen inga problem att han ska få rum. Det här kortet är taget dagen efter att vi hade köpt vagnen och Neo ville själv ligga i vagnen. Lilla pojken vill vara en liten bebis ibland :-)

-1.1 kg

Igår hände det en massa.

För det första så har jag ju pratat om att det skulle vara praktiskt att ha en enkelvagn, tillslut lyckades jag övertala gubben, men fick nöja mig med en begagnad. Så igår var vi och tittade på den här:

http://www.blocket.se/vi/8221362.htm?ca=11_s

Och köpte den, vi prutade ner den till 1600 kr, så det var väl ett riktigt klipp, eller? Helt okej vagn, snygg och skön att köra. Dessutom ingick ju lift och allt så det går att köra henne direkt. Den känndes fräsch också, den var inte smutsig, luktade illa eller dylikt.

Så nu är jag med 3 vagnar helt plötsligt, och alla står i hallen, hehehe trångt?!? ;-)

Så igår var det stressigt värre, vi var först på Öppna förskolan med Neo, det var både jag och Dejan, Ida och Neo. Efter det åkte vi hem och åt lunch och sedan bar det av till södermalm där vi skulle kolla på vagnen. Vi klämde och kände ordentligt innan vi bestämde oss och prutade dessutom lite ;-)

Efter det hamnade vi i världens trafikköer, trodde nästan inte att jag skulle hinna till viktväktarna, men jag hann. Hann dock inte hem för att hämta kortet som man tar med sig, men det går ändå. Hade gått ner 1.1 kg, så nu har jag gått ner 4 kg på 4 veckor! Det ni, det känns jättebra. Har fortfarande mycket att gå ner, men det känns som om man är på väg. Igår blev det dock ingen promenad, eftersom allt var så stressigt. Vi gick iof ut en sväng på kvällen, men då gick Neo, och han är 1 år och 9 månader, så ni förstår nog att det inte blev någon lång och snabb promenad ;-)

Näe nu ska jag gå upp och äta frukost, Ida vaknade inte idag förrän klockan 8.45, och Neo vaknade 9.15. Vilken lyx med sovmorgon :-)

Viktväktarna och amma

Om man ammar får man äta mer. Helammar man får man äta 10 points extra och delammar man ska man äta 5 points extra. Kraven när man ammar är att man ska få i sig 1200 kalcium vilket motsvarar en liter mjölk, eller massa annat som jag inte har i minnet. Själv dricker jag en liter mjölk för att vara på säkra sidan ;-) Dessutom ska man äta 3 points fett, och då nyttig och hälsosamt fett, och äta 8 portioner grönsaker och frukt. En portion motsvarar 100 gram grönsaker eller en frukt typ äpple osv.

Just det höll på att glömma, man ska dricka 3 liter vätska också (då räknas inte kaffe, te osv). Fråga gärna om det är något mer. Och berätta hur det går :-)

Barnvagnar i trapphuset

http://www.aftonbladet.se/vss/foraldrar/story/0,2789,830470,00.html

Satt och läste domen på aftonbladet, och kan faktiskt förstå brandmyndigheterna. Jag är själv småbarnsförälder, okej jag erkänner jag har aldrig bott i våningshus när jag har haft små barn. Men nog sjuttsingen förstår jag att man inte kan ha en massa vagnar i trapphuset, själv blir jag väldigt irriterad när jag kommer med min vagn och det är blockerat där. Hur sjutton ska de som vill bära upp sina vagnar till sina lägenheter kunna göra det om det är blockerat i i trapphuset? Hur ska gamla med t ex rullatorer kunna ta sig fram om det står en massa saker ivägen? Och vad händer om det brinner? En massa förvirrade människor ska hitta ut kanske i mörkret? Att du ramla på en barnvagn kan betyda livsfara i det läget.

Visst det är lite synd om föräldrar som bor kanske 3 våningar upp i ett flerfamiljshus, som kanske har en tvillingvagn som jag har. Hur sjutton ska man få upp kanske 2 små barn och en bred stor vagn? Det är i princip omöjligt. Det kan vara så att man inte har råd att flytta, där är jag med. Och inte ska man behöva säga nej till det här som är meningen med livet och inte skaffa sig barn för att man inte har råd att köpa en dyr villa eller flytta till ett hus med hiss.

Men någon lösning måste det finnas, det finns nästan cykelrum överallt, eller förråd i anslutning till ingången. Har vänner som har fått ha sina vagnar i sina förråd. Det går också, allt går om man vill. Visst det är bökigt, men har man valt att ha det så bökigt att man bor i ett hus utan hiss kanske på tredje våningen, så kan jag bara säga att lite självvalt är det iallafall.

Okej, alla har kanske inte valt det, en del kanske har hamnat där och inte har råd att flytta. Men jag tycker ändå inte synd om er, no way. Det är ungefär samma sak på vår gata, det är ibland svårt att hitta parkeringsplatser, javisst. Men bara för det kan man väl inte ställa sig var som helst?!? Man måste se lite längre än näsan räcker. Säkerheten är viktigast, och om det innebär att man inte ska ha vagnar i trapphuset, så är det så!

Har jag fel? Kommentera gärna inlägget med era kommentarer. Vill gärna höra andras kommenterar om detta. Är det någon här som har det så? Bor på tredje våningen utan hiss och ställer sig i trapphuset, eller hur har ni löst det?

Nog om detta, imorgon är det viktväktarna. Gubben är hemma och även stora dottern. Mysigt att för en gångs skull ha hela familjen hemma. Näe nu gråter Ida, vi höres!

Ida 7 veckor

Ida 7 veckor

Taget igår när Ida sov så fridfullt, då var Ida exakt 7 veckor. Vart tar tiden vägen igentligen? *trycka på pausknappen*

Mannen och sonen...

Mannen och sonen...

Svullo

Tänkte börja med att tacka för era inlägg, har lagt till era hemsidor till mina favoriter. Nu får vi följas åt och peppa varandra i viktnedgångens resa. Nu jäklar ska det bort! Eller hur?!?

Idag åkte vi en sväng till Babyland för att köpa en liten present till Ida, till hennes dop, jag säger inte vad det var ;-) Men det var inget stort, utan vi ger henne så mycket ändå. När vi skulle åka hem var klockan ganska mycket, halv tolv rättare sagt och det var princip dags för lunch. Dejan ville inte laga lunch hemma (ja, jag skyller allt på Dejan *s*), utan tyckte vi skulle gå till Sibylla, blääääää det finns ingen god smalmat på sibylla. Okej vi åkte till Heron City istället. Det är bara det att på Heron City var det lunchbuffé på Pizza Hut.... Behöver jag säga mer?

Jepps så vi åt vår lunch på Pizza Hut idag, jag åt inte bara pizza dock, utan åt sallad också. Men jag måste väl erkänna att jag nog åt lite för mycket pizza... Dessutom känndes det som om pizzan dröp av olja. Gissa om jag kände lite ångest efteråt. Detta innebar att jag har gått två promenader idag, har inte klarat av att låta bli om man säger så, den första gick jag väl i cirka 45 minuter och den andra nu på kvällen i 30 minuter. Det liksom kryper i kroppen på mig och jag skulle vilja gå ut igen, men det är så kallt ute Brrrrrrr, inget skönt alls. Får promenera lite mer imorgon istället.

Undrar ni hur det gick hos viktväktarna idag? Hehehe ni spricker väl av nyfikenhet, eller?!? Hahaha, bara jag som är så självupptagen och tror att folk är intresserade av mitt liv eller? ;-) Mmmmm det gick JÄTTEBRA, över förväntan faktiskt. Förstår inte hur kilona kan försvinna när jag äter sååå mycket?!? Iallafall stod vågen på -1,3 kg, så nu har jag gått ner 2,9 kg, på 3 veckor! Det är ett snitt på cirka 1 kg veckan, nästan lite för bra, lagom är väl ett snitt på 0,5 kg? Men man ska väl inte klaga ;-)

Idag träffade vi prästen på Kyrkan också och gick igenom Idas dop, jag tror att det kan bli ganska så bra faktiskt. När vi var där så fanns det en vagn till salu, tror att den heter Crossway eller något sådant, en Emmaljunga från 2003, den var till salu för 990 kr. Det var nära att vi köpte den, har ju pratat lite här om att jag behöver en enkelvagn ju. Vi höll på och klämde och kännde på den, funderade och bestämde oss för att köpa den. Jag skulle bara gå till viktväktarna sedan skulle vi komma tillbaka och köpa den. Men när jag satt på Viktväktarna ångrade jag mig... Det var pyttesmå och inte mycket alls, men några små små fläckar på suffletten, innuti alltså, små små bruna fläckar. Mögel? Vill inte att Ida ska ligga i en möglig vagn, det är väl farligt också? Dessutom är jag lite fåfäng och vill bara ha "moderna" vagnar, har aldrig i hela mitt liv haft en begagnad vagn? Hur känns det? ;-) Nu låter jag säkert fåfäng, men jag vet inte om jag är redo för en begagnad vagn...

Sedan åkte vi till Ica Maxi och handlade mat, när jag skulle betala så godkändes inte köpet, jag försökte till och med två gånger. Var helt säker på att jag hade 1000 kr på mitt konto! Pinsamt, sanningen är den att jag är barskrapad, finns inget på mitt konto. Så mycket koll hade jag! Har aldrig hänt förut, fyyyy det var en jobbig känsla. Tur att Dejan har lite pengar, så här blir det när man bara tar ut 14 dagar på föräldrapenningen i månaden istället för 30 som är fullt. Jaja barnbidraget kommer på fredag. Aldrig trodde väl jag att jag skulle gå och längta efter barnbidraget för att jag är pank, hehehe en konstig känsla. Jaja mycket ska man vara med om ;-)

Ha en trevlig kväll!

BVC besöket igår

Hehe nu hinner jag skriva ofta igen (?) Det är nog bara en tillfällighet. Dejan och Neo badar och Ida ligger där uppe och sover.

Neo har blivit ganska så sjuk, inte att han är jättedålig, men han är gnällig och snorig. Så lite dålig är han allt. Hoppas det går över snart och inte blir värre. Jag saknar att inte kunna gå ut och träffa människor ;-)

BVC-besöket igår gick alldeles lysande. Jag gick dit själv med Ida eftersom Neo var lite dålig, så han fick vara hemma och sova, medans Dejan jobbade (hemma så klart, var inte oroliga jag lämnar inte Neo ensam *s*). Det ända som är lite trist är att behöva köra en stor tvillingvagn när man är ute med endast henne. Till Neo har vi en enkelvagn (en emmaljunga scooter), men till Ida har vi inte köpt någon utan köpte en tvillingvagn istället. Så jag försöker bearbeta Dejan på att vi faktiskt behöver en enkelvagn till Ida också, men det går inte så bra. Har ni några bra argument? ;-)

Han tycker att det är onödigt med 3 vagnar, vart ska vi få rum med alla vagnar, det är redan nu lite trångt i hallen ;-) Dessutom tycker han att det är mycket pengar att slänga ut över 5000 kr för en enkelvagn till Ida, när hon kan åka tvillingvagnen. Varför använder vi inte scootern till Ida då? Jo för det är inte plant liggläge i den, och barn som är så små får inte ligga där det inte finns plant liggläge, dessutom är den endast framåtvänd.

Om jag fick köpa en vagn så skulle jag välja en Emmaljunga Cerox i soft pink (har en twin cerox i färgen strike och en scooter i färgen elk). Så snygg, om ni är nyfikna på vad det är för vagn kan ni se det på
www.emmaljunga.se sedan skulle jag givetvis köpa en tillhörande lift till den. Inte kan jag använda min lift i strike till en soft pink ;-) Passar inte alls ihop ju ;-)

Nu är jag så avundsjuk för jag har gått och tänkt på den här vagnen och velat ha den länge, och så pratade jag med en kompis igår, och gissa vad hon gjorde, Grrrrrrrrrrrrrrrr, gick och köpte en sådan. Sedan som salt i såren skickade hon mig bilder på sitt barn i vagnen till mig på emailen. Och både vagnen och barnet såg ju som sagt var gjorda ut för varandra. Hehehe fast det var faktiskt jag som bad henne att skicka bilder till mig, så att jag ska få lida lite ;-)

Ja nu kom vi från ämnet, BVC-besöket. Ida väger nu hela 4630 gram, är 55,5 cm lång och har ett hattmått på nätta 38 cm. Så där fick jag svaret på varför storlek 56 passar bra nu för tiden. Var tvungen att jämföra med Neo och han vägde nästan exakt samma vid den här åldern. Ida följer mittenkurvan på alla tre, så hon är väldigt proportionerlig. Och dessutom ett medelbarn ;-) Så att alla tycker att hon är liten kan jag inte alls förstå, för hon är precis medel för sin ålder.

Alla saker som läkaren gick igenom som att lyssna på hjärta, kolla om hon lyfter huvudet osv gick också bra. Hon blev godkänd på allt ;-) Trodde jag inte att hon skulle bli innan, men tydligen behöver de inte kunna lyfta huvudet rakt upp utan det räcker med att de lyfter huvudet lite. Dessutom fick hon göra kontrollen någon vecka tidigt dessutom. Nästa gång jag ska dit är när hon är 3 månader, så det är lite tid till det. Då blir det ingen läkarkontroll utan endast vägning och vaccination.

Idag ska vi träffa prästen som vi ska ha på Idas dop. Det blir ett enkelt dop, med några få gäster (endast släkten, och vi har inte så stor släkt som tur var *s*), i en liten mysig kyrka här. Det är samma kyrka som jag går till Öppna förskolan. Neo var också döpt där och det var verkligen jättefint.

Sedan efter att vi har träffat prästen ska jag till viktväktarna och väga mig. Jag återkommer med besked ;-)

Ha en trevlig dag!


Viktväktarna och livet i allmänhet

Det här blir ett snabbt inlägg från mig. Har igentligen inte tid att skriva här längre, vart tar all tid vägen? Igentligen är väl inte tiden en bristvara, utan det är svårt att kunna sitta ensam framför datorn. Har inte tid att varken skriva emails, meddelanden till vänner eller här. Synd, för det är kul att skriva här.

Iallafall, ni som är nyfikna på hur det går med viktväktarna så kan jag tala om att jag ska väga mig imorgon, det blir fjärde vägningen. Så här har det sett ut hittills:

Startvikt
- 1, 0 kg
- 0,6 kg (totalt 1,6 kg)

Med andra ord har jag gått ner cirka 1,5 kg på två veckor vilket jag tycker är jättebra! Har redan från början varit införstådd med att jag skulle ta det långsamt den här gången, amningen är det viktigaste! Dessutom är det svårt trots mitt stora antal points att hålla det på helgerna! Förra helgen var vi bortbjudna till ett par kompisar och den här helgen hade vi ett par kompisar som kom hit. Mycket mat och även efterrätt blev det. Jättesvårt att sitta och räkna points då. Men men, jag måste kunna leva också. Igentligen är det lättaste när man räknar points att isolera sig och bara vara hemma. Men så kan vi ju inte ha det ;-)

Hur är det med Ida då? Jo hon växer och gror, idag ska jag till BVC med henne (på den vanliga läkarkontrollen), det ska bli mycket spännande och se hur mycket hon väger. Tycker att hon börjar kännas ganska stor, 56 kläderna börjar sitta ganska bra, och förut var de STORA, så visst har det hänt grejjer. Men överallt där jag kommer säger alla: "Vilken liten bebis, hon kan inte vara gammal". Men nu är hon ändå 1 1/2 månad. Hon ser nog mindre ut än vad hon är. På öppna förskolan finns det en tjej som har en bebis som är ungefär lika gammal som henne, det skiljar knappt 2 veckor och han är mycket större. Men det där är så individuellt.

Och igentligen är det ganska bra att hon inte blir för stor för fort, för då kan hon använda kläderna längre ;-)

Igår var jag på öppna förskolan med båda barnen och Dejan arbetade på förmiddagen. Neo började bli lite snorig men trodde inte att det var något. Men sedan på kvällen var han jätteröd om kinderna, snoret rann precis hela tiden och han var supergnällig. Attans börjar lillkillen bli sjuk. Inatt pumpade vi i honom massor av nässpray (inte mer än tillåtna mängd så ni kan vara lugna *s*) och han sov trots allt ganska bra. Men vad jobbigt det är, ska vi vara isolerade nu? Nu när jag bara känner att jag vill ut, dessutom är man ju livrädd för att Ida ska bli smittad också. Hoppas att min bröstmjölk är stark och hjälper nu!

Näe nu ska jag ringa till MVC och boka tid för efterkontroll (ja jag vet, jag har glömt bort det förut). Sedan ska jag klä på mig så nu hinner jag inte skriva mer. Vi ses!

BusNeo

BusNeo

Neo har kommit på hur han ska komma ut från vår tomt, det finns ett litet hål i vår häck, och där springer han ut, jätteglad. Lilla busungen :-) Fick några bilder på mailen nu som jag lade upp nu, de bilderna är tagna idag, då mormor och gammelmormor var och hälsade på.

Ida och mormor idag.

Ida och mormor idag.

En underbar dag, där det i princip var sommarvärme. Sköna maj, jag har längtat efter värmen och solen!

Ida mormor och Neo idag.

Ida mormor och Neo idag.


Rebeca i mormors husvagn sommaren 2005

Rebeca i mormors husvagn sommaren 2005

Fick den här bilden i mailen nu, satte upp den fast den är gammal. Har så dåligt om kort med Rebeca, av någon konstig anledning så är hon alltid borta när jag ska ta kort. Tjejen börjar bli stor och kompisar är roligare att vara med än att vara hemma ;-)

Ida får låna en av Neos "Nanna"

Ida får låna en av Neos


Näe, jag tror jag ångrar mig.

Näe, jag tror jag ångrar mig.


I Neos säng

I Neos säng

Sötnosarna, taget 1 maj 2006

Gullunge

Gullunge


Min syskonvagn, en Emmaljunga twin cerox

Min syskonvagn, en Emmaljunga twin cerox

Men vad är det som händer? Det ligger ju någon där i?

Gissa vem? Eller kanske vilka? ;-)

Neo och Ida sover ikapp.

Neo och Ida sover ikapp.


Ida när hon sover idag.

Ida när hon sover idag.

Mammas sötnos