Blidde ingen hockeyskola för Neo idag.

Näe för stackarn har lite feber, han är ganska pigg ändå men han har drygt 38,3 grader. Dessutom klagar han lite på ont i örat, han är snuvig och hostar ibland. Så han har åkt på en liten förkylning. Och imorgon är det höstlov och han har sett fram emot att få vara på Fritids på höstlovet. Hoppas han blir frisk snabbt, för så sjuk är han inte.

I torsdags och fredags var jag på kurs. Vi var på hotell Foresta på Lidingö, där vi även sov en natt. Massor av god mat hela tiden och riktigt fint var det där. Så det var väldigt kul, dock lärde jag mig inte så mycket som jag hade hoppats. Men trevliga människor, fina omgivningar och god mat var det iallafall. Men jag som ska vara så effektiv jämt blev lite besviken på kursen.

I fredags fick jag dessutom veta något roligt, men det berättar jag om senare. Måste gå nu.

Kram Jennie

Friday evening

Och det hände något, jag känner mig mycket piggare! Håller jag verkligen på att bli frisk nu? Imorse var det precis som förut, som om ett tåg hade kört över mig, men efter tre tiden hände något, nu känner jag mig mycket piggare och orkar mycket mer. Började till och med tvätta och hålla på här hemma... Så förhoppningsvis är inte detta bara ett tillfälligt tecken utan ett tecken på att jag håller på och bli frisk.

Neo är på simskola, men kommer hem strax. Rebeca sitter på sitt rum och pluggar och Ida sitter vid köksbordet och räknar i sin räkne bok (jepps en räknebok för 4 åringar alltså).

Tänkte meddela att skidglasögonen är redan inköpta. Hittade så fina på ellos, så jag kunde inte låta bli att beställa dom. Det får bli till julklapp till barnen:

Snygga va´? De rosa till Ida och de svarta till Neo. De kommer att vara häftiga i skidbacken ;-)

Imorgon ska vi åka skridskor en stund och på eftermiddagen ska jag och Rebeca på namngivningsceremoni. Det är en gammal arbetskollega som har blivit mamma.

På söndag ska Neo gå på hockeyskolan och på eftermiddagen är han bjuden på kalas.

Ha en trevlig helg!

Kram Jennie

Jag måste ha världens mest ouppdaterade blogg...

Jag skriver ju aldrig här.

Hur är det med mig då?
Jo nu är man 36 år... Fyllda... Så what, det märks ingen skillnad? jag är lika snygg och har samma energi som förut? Skulle nästan vilja påstå att jag har mer energi idag än vad jag hade när jag var 20...

Jag fick en jättefin väska, halsband och armband av Norrköpingsgänget- Tack så mycket- Precis vad jag önskade mig! Ibland är det bra att ta med sig kameran och fotografera så att det inte blir fel ;-)

Och jag har blivit faster till världens sötaste pojke också! Så gosigt så att få se en bebis som bara är 10 dagar gammal!

I söndags blev jag sjuk iallafall, eller rättare sagt jag vaknade med lite halsont- So what tänkte jag, det har jag ju haft förr och oftast har det gått över. Men inte denna gång inte! På natten mot måndagen svettades och frös jag om vartannat. Jahapps så nu har man legat i sängen och varit sjuk hela veckan. Kännde mig mycket bättre igår men idag när jag vaknade trodde jag att jag skulle hosta ut hela lungorna och en massa äckligt slem kom ut. Och nös gjorde jag också, så jag  bestämde mig för att hålla mig hemma imorgon också för säkerhetsskull, kommer att jobba hemifrån en del istället, tur att man kan det ibland!

Jag har iallafall ägnat veckan till när jag har orkat att surfa på boende i sälen, och nu är det bokat, en vecka i Lindvallen Dalbyn. Maken hade kravet att det skulle finnas bastu, och jag ville att det skulle vara promenadavstånd till liftarna, så då blev det Dalbyn. Skönt att inte behöva använda bilen på semestern. När vi sedan fyllde i skidutrustning, försäkring på försäkring och skidskolorna så blev allt dubbelt så dyrt, hade nog blivit billigare att åka till Kanarieöarna, men jag tror nog att det kan vara värt det ändå!

Jag har aldrig åkt slalom förut så det ska bli väldigt spännande, bokade skidskola till mig också. Så både jag, Neo och Ida ska gå på skidskola varje dag. Spännande- nu får vi se om skidåkning är något för mig eller inte. Jag kännde att jag måste prova iallafall. Där ser ni, så pigg är jag trots min ålder ;-) Vågar till och med prova på nya saker på ålderns höst ;-)

Neo har börjat på hockeyskola, det var första gången för honom förra söndagen och han tyckte att det var roligt. Han ser också fram emot skidskolan, han sade till mig igår: "Mamma imorgon ska det snöa då kan vi åka skidor". Stackarn han förstår inte att det är många månader kvar...

Neos och Idas önskelista till julen så här långt iallafall(tyvärr vet jag itne om något av det här finns på Ullared, mamma):
1. Längdskidor och pjäxor
2. Tuffa skidglasögon
3. Ett ordentligt ullunderställ

Näe nu ska jag lägga mig och vila lite till,

Kram Jennie

Min önskelista

Snart fyller jag 36, hua vad tiden går fort. Vart tar åren vägen? Jag har blivit faster för andra gången också, lillebrorsan fick en son. Så nu har han en av varje, Gustav ska han hetta. Grattis!!!

Min mamma undrade iallafall vad jag önskar mig, och det jag önskar mig just nu när vi har tightat till budgeten eftersom vi sparar pengar till att köpa en husvagn, är lite vardagslyx i vardagen som jag inte unnar mig själv just nu. Det finns två saker som jag aldrig kan få för mycket av och det är halsband och väskor. Favoritmärket när det gäller halsband är Snö Of Sweden, de känns lite lyxiga trots att det finns väldigt många enkla och eleganta. Jag är inte så mycket för stora saker som sticker ut utan gillar väldigt mycket enkla fina silversmycken. När det gäller väskor är favoritmärket Esprit, de har också väldigt fina väskor.

Det här är iallafall sådant som jag skulle vilja ha när jag fyller år:


En fin väska från Esprit (svart), jag gillade tofsarna på sidan, det gör att den känns lite mer vintrig.


En något mindre väska, enkel, klassisk och stilren också från Esprit.


Ett halsband med flera kedjor, det står Snö of Sweden på hänget och så är det några stenar på det. Jättefint.


Ett enkelt halsband med kulkedja. Obs! Detta är den mindre kulkedjan, fanns en med större kulor också, det ska stå prisgrupp 5 så är det rätt. Också Snö Of Sweden.

Ett till halsband, det ser ut som en huggtand och så står det Snö of Sweden på det. Jättefint.

Nu har ni en lite större aning om vad jag skulle kunna tänka mig i mina paket. Esprit väskorna kan man handla på Esprit, jag vet att det finns flera sådana affärer i Sthlm, men jag vet inte om affärerna finns i Norrköping, jag hittade dessa väskor i Kista iallafall.

Snö Of Sweden kan man hitta i Sisters affärer, eller i Åhlens, vissa smyckesaffärer har de smyckena också.

Ha det så gott, ikväll blir det lax och en massa mums här iallafall.

Kram Jennie