Ida är mjölkallergisk

Vilket innebär att jag inte får äta mjölkprodukter eftersom jag helammar. Detta innebär att det blir ett helt nytt sätt för mig att tänka. Har börjat kika efter ersättningsprodukter, äter kalciumtabletter osv. Men vad svårt det är, det är ju mjölk i nästan allt! Till och med i majonäs och maränger kan det vara tillsatt!

Just nu orkar jag inte bry mig om viktväktartänket utan ska försöka komma in i mjölktänket först, och när jag känner mig mogen för det ska jag gå på viktväktarna igen.

BIldbevis: Zlatan pussar Ida

BIldbevis: Zlatan pussar Ida

Neo i sin "Zlatan-tröja" där han pussar Ida. Han älskar att pussa henne. Bilden är tagen idag och den passar ju bra nu när Sverige vann, dock var inte Zlatan med på plan när målet gjordes.

Visst är dom söta? Kan man vara annat än lycklig? Mina små gullepluttar.

Viktväktarna igår

-0.6 kg stod vågen på. Och det är väl alldeles godkänt. Har svårt med motivationen nu och att hålla pointsen. Har dessutom inte varit och promenerat så mycket nu när det för det första har varit så varmt, att man knappt har kunnat röra på sig utan att svetten bara rinner. Och att då ge sig ut på en promenad är inget jag orkar med. Dessutom är jag med lånevagn (min vagn är inlämnad på reparation) och lånevagnen var ingen rolig sak ska jag säga. Suffletten är helt sne och vind, ramlar ihop så fort man rör den, chassit känns snett och vint, den här vagnen är trasig på precis samma ställe som min vagn är dessutom (stötdämpningen) och sist men inte minst så går luften ur framdäcken hela tiden, säkert något fel på ventilerna. Så vagnen inbjuder inte direkt till promenad även om vädret hade varit kanon för promenader hehehe. Försöker använda den så lite som möjligt faktiskt. Men imorgon hoppas jag att den är lagad så att vi kan hämta den på lördag. Imorgon hinner vi nämligen inte för då kommer ett par vänner till oss på besök. Och då blir det en massa mat förståss, tacos tänkte jag göra. Det är ändå ganska mycket sallad, jag kan ju hoppa cremefraichen och osten så känns det inte alldeles för onyttigt iallafall.

Idag har jag inte äns räknat points. Rebeca hade skolavslutning idag och det firade vi, med glass till och med två gånger!!! Var på hennes skolavslutning och vet ni en sak?!? Rebeca och 2 kompisar till stod och sjöng "Det vackraste..." med Cecilia Vennersten. De sjöng det för hela skolan! Nu är det inte så att någon av dessa 3 tjejer är någon Celine Dion, utan helt vanliga röster. Tycker att det var så modigt av dom att sjunga det för hela skolan. När jag fick höra om detta trodde jag att det skulle bli en hel del uppträdanden med barn, men det var i princip bara dom. Det var en hel klass också som sjöng, men annars var det bara dom. Jag var så stolt och tyckte att det var så fint att det kom tårar. Men helt opartisk är jag ju inte ;-) Min lilla gumma som jag älskar så. Fyller 13 om en månad och börjar 7an till hösten.

Och så blev det mål på TVn, själv är jag inte intresserad av fotboll, men visst är det lite kul att Sverige gick vidare, för i och med att de vann den här matchen så gick de vidare.


38,5 points

Åt jag idag efter att jag har summerat allt. Att jag inte kan hålla mig inom de tillåtna ramarna, tycker inte att jag äter så många points, men ändå när jag räknar ihop det blir det fel! Så imorgon ska jag hålla mig inom 31,5 points (Drog av de 3,5 som blev för mycket). Och då ska jag skriva och uppdatera mig hela tiden och inte som idag när jag räknade ihop allt på kvällen...

Idag har jag en lånevagn också, var tvungen att lämna in den andra på reparation då en fjäder i stötdämpningen gick av. Men fyyy vilken hemsk vagn jag har hemma nu. Det är samma som jag hade en emmaljunga twin cerox fast en äldre variant (från 2004) och den är rejält misshandlad ska jag säga. Suffleten är sne och det är mycket annat som också är snett. Känns som om de som har lånat den inte alls har varit rädd om den... Synd faktiskt....

Näe nu är jag törstig och ska dricka lite vatten. Vi höres!

Mina plus idag

Är att jag iallafall har promenerat cirka 4 km idag. Mina minus är att jag har fuskat med maten idag. Det blev så, vi var och handlade sent på kvällen efter att mannen hade kommit hem, jag var vrålhungrig...

Behöver jag säga mer? Imorgon är det en ny dag och nu gäller det! Inget mer fuskande!

Annars har vi haft det jättemysigt idag, Neo var lite hostig så mina redan gjorda planer på att jag skulle åka till en kompis idag ställdes in. Ville inte riskera att smitta hennes barn. Så jag har i princip varit ensam med mina barn hela dagen och bara njutit. Suttit på tomten hela eftermiddagen och Neo lekte i sandlådan. Ibland känns det som om livet leker.

De är så fina mina barn... Puss på er!

Gaaaaaaaaaaaaaah

Den här veckan har gått med dunderfart, hinner ju inte skriva här ju :-( Så ni som väntar på svar från mig på email, håll ut det kommer, ska skriva så fort jag hinner. Just nu prioriterade jag att skriva här, nästa gång ska jag prioritera att skriva till er.

Så du som väntar på svar angående utmaningen det kommer, så länge får du läsa här hur det har gått för mig. Och Veronica kul att du undrar vart jag har tagit vägen ;-)

Hur är det med mig då? Bara bra, jag stortrivs verkligen att vara hemma och träffar en massa roliga människor hela tiden. Och det känns som om jag bara får fler och fler vänner hela tiden just nu. Det är kanon att vara hemma och hänga på öppna förskolan man knyter så många kontakter då.

Men det här med vikten, gaaaaaaaaaaaaaah säger jag. Vad svårt det är. Hade dop förra helgen vilket satte igång sötsuget rejält och att sedan ha saker hemma i frysen efter det, sätter ens karaktär på test ordentligt. Ja jag har ätit sötsaker, jag erkänner. Dessutom hade vi ett par vänner på grillning här i lördags och det blev både god mat och efterrätt... Allt rymdes inte under pointsplanen. Dock har jag varit duktig  med motionen har gått cirka 5 -8 km om dagen. Tog mig till viktväktarna idag och vad visade då vågen? Jo +-0 kg. Alltså inget har hänt åt något håll. Blev dock lite besviken för jag har börjat känna på kläderna att de sitter lite lösare... Kanske det är muskler som har bildats?

Idag köpte jag napp till Ida också, hon har börjat suga på fingrar och tummen. Och hellre napp än tumme om man nu måste välja. Och hon tog nappen nästan meddetsamma så hon blev nog ett nappbarn trots att jag hade hoppats få slippa. Nu är Neo ledsen och ska gå och sova så jag får nog ta Ida, vi höres!