Desperate housewifes

Gjorde testet på kanal5s hemsida och fick det här svaret:

Du är mest lik Lynette Scavo.

Din man tror att ditt liv är slappt men i själva verket är du utarbetad och ingen kan riktigt förstå dig. Akta dig för alkohol, piller och spruckna kondomer.

Du gillar: Barn, sömnpiller, bollhav, internatskolor, dagen efter-piller.

Du gillar inte:
Barn, ta hand om hemmet, din mans befodran, kärringjävlar, handla.


Hahahaha, vem är du mest lik? Testet hittar du här:
http://www1.kanal5.se/desperatehousewives/test.asp

En sak till (profylac)

Ni vet problemet som jag har med profylacen, jepps det är inte ordning på Sempers tillverkning än, men precis när burkarna börjar ta slut läser jag en liten notis på ett forum där en tjej har överblivna profylacburkar som inte behövs längre, hon skänker bort dom. Så då blev vi räddade igen!!! 7 oöppnade burkar hade hon, helt underbart, dock bodde hon i Eskilstuna, men vi var "tillräckligt" desperata att åka ända dit för att hämta dom. Det går ju ändå snabbt på motorvägen :-)

Dessutom har sinlacen börjat säljas igen, problemet Nestle hade är över :-)

Kram Jennie

Dålig på att skriva här

Det är jag, jag vet. Får väl skylla på att jag faktiskt har en massa bättre saker för mig ;-)

Det händer en massa här i vårt hus. Det största är väl igentligen att vi kikar lite på nybyggda hus, eller rättare sagt vi funderar på att köpa ett hus som inte är byggt än!!! Det är dock ett svårt beslut, det handlar om mycket pengar, men vad sjutton, det skulle vara så fint. Och det huset vi tittar på är som gjort för oss!!! Om ni är nyfikna kan ni kika på husen på:
www.smaa.se (Vallentuna-Nyby huset vi kikar på är Tjädern). Dock ligger det i en annan kommun och där kommer vi till nästa sak som har hänt i vår familj. Mannen har fått ett nytt jobb (ja jag vet igen!!! ;-) ) Det verkar som om han stannar cirka 2 år på varje jobb, det blir så för honom tror jag att han gör så mycket han bara kan, utvecklas och ja ni vet. När han känner att han stannar upp så byter han jobb igen. Sedan ska vi väl inte sticka under stol med att lönen blev bra mycket bättre... Hans nya jobb är som redovisningschef på Norrorts Kommun, nu ska han jobba direkt under kommundirektören, vilket han tycker är skönt slipper han allt byråkrati tjafs som var på hans nuvarande jobb, där det ändå var ganska långt till kommundirektören ifrån honom. Vi hoppas givetvis att han ska trivas och förmodligen kommer han kanske att stanna lite längre där.

Med min vikt går det också neråt, nu känner jag att jag är på bra väg. Nu satsar vi på beach 2007 ;-) Eller iallafall nyår 2008 :-) Proffshjälp från sjukhuset får jag ju också så nu kan det inte gå illa :-)))

Ida har börjat krypa, eller hon kryper inte riktigt ytan kryper med ena benet framför, ser ganska kul ut. Dock är det viktigt nu att stänga grindarna vid trappen och inte glömma det!!! Det hände nämligen igår, hon rullade ner för hela trappen!!! Det var inte särskilt kul och hjärtat stannade på mig några gånger när jag hörde dunsarna, det var dock inte mitt fel, det var inte jag som hade glömt stänga grinden utan någon annan här i huset....

De har annars så roligt ihop de där två, Neo och Ida alltså. Jag tycker absolut att vi får vår belöning nu för att vi fick dom så tätt. De där kommer nog hålla ihop i vått och tått.

Idag slängde Ida ner sin tallrik på golvet när hon hade ätit klart, tallriken gick sönder och all mat hamnade förståss på golvet. Vilken utskällning hon fick ifrån Neo, hahaha jag höll på att skratta ihjäl mig.

Jepps det var lite från mig, och som ni förstår med hus och allt så har jag inte haft tid att skriva här på ett tag. Vem vet, kanske jag i framtiden blir vallentuna bo? Vi har iallafall ställt barnen i kö där på förskolorna, så det är nog ganska mycket allvar, dessutom är ett av husen reserverade för oss... Men, som sagt var det är ett stort steg, först att flytta dit upp där vi inte känner någon och dessutom att betala så mycket för ett boende... Dock är det där ju drömmen, att bo i ett nybyggt hus, har jag velat länge... Är det inte värt det igentligen?

Kram Jennie