Livet här

Ja det var länge sedan jag skrev sist. Har inte haft tid, tror ni inte att jag har bättre saker för mig än att blogga? ;-)

Jaja, kanske inte ;-)

Här är det iallafall massviss av snö, har nog aldrig sett så mycket snö ute faktiskt. Och länge har det fått ligga kvar och det verkar inte försvinna på ett tag heller. Körde fast med bilen i morse när jag kom till jobbet, de hade inte plogat utanför jobbet *suck* och då var jag inte där jättetidigt utan kl 9.00 och det hade inte äns snöat igår utan det snöade i lördags. Hur kommer det sig att de inte hade skottat? Grrrrrrrrrr... Ringde och felanmälde det och de kom klockan 13.00 och skottade!!! Jaja jag kom ju loss med bilen tillslut, fick skotta ut den.

Annars åker vi mycket skridskor här hemma, inte jag då, måste köpa skridskor!!! Men Ida och Neo gillar att åka skridskor och den senaste veckan åkte vi tors, fre, lör och söndag. Nu börjar Neo kunna åka riktigt fint faktiskt, han åker fram jättesnabbt och säger att han är snabbare än blixten, än kan han inte stanna bara så när han ska stanna far han in i sargen eller nått ;-) Han vill spela hockey säger han så vi tänkte sätta honom i hockeyskola till nästa vinter. Har redan anmält honom :-) Den här vintern går han ju på simskola, har gjort ända sedan i somras och nu börjar han kunna simtagen riktigt bra och kan kanske ta 2 tag utan att sjunka så han behöver jobba lite till på det ;-) Spännande är det dock, för det händer väldigt mycket just nu, Ida är inte långt efter hon knappar in på honom hela tiden. Man märker verkligen skillnad på henne som både är tjej och har en storebror att se upp till. Hon vill inte äns leka med jämnåriga kamrater utan leker med hans kompisar också ;-)

Kommer nog att sätta honom på fotbollsskola här i vår, han är verkligen aktiv och vi märker att han tycker att det är roligare och roligare att röra på sig och att sporta... Vi får se vad han tycker.

Annars då? Jag tittar INTE på OS, fy sjutton vad tråkigt bättre saker har jag väl att göra på min fritid? ;-) Melodifestivalen lika så, brukar titta på finalen, det räcker faktiskt ;-) De har gjort det alldeles för långt och utdraget för min smak ;-)

Jobbet rullar på, trivs fortfarande väldigt bra trots att det ibland är en del att bita i, men det är utmanande, eller hur?!?! :-)

Middagsleveranser har vi haft varje vecka sedan i höstas, och det är verkligen en räddare i nöden, har inte varit utan en vecka sedan jag började.

Nu har jag provat dessa:

Matlycka: www.matlycka.se
Gillade inte särskilt mycket, passar dock säkert någon. (hade de 2 veckor innan jag sade upp dom).

Framtidens mat:
www.framtidensmat.se
Hade de i 4 veckor och de höll inte heller riktigt måttet för en kräsen kund som mig, ett plus var att de hade mycket ekologiskt, men ofta fick jag slänga någon grönsak på grund av att de var dåliga och när jag berättade det sade de att det just beror på att grönsakerna är ekologiska!!!

Ätsmart: www.atsmart.nu
Haft dessa i 2 veckor, god mat, helt okej, men för lite grönsaker enligt min smak.

Linasmatkasse: www.linasmatkasse.se
Av de har jag haft leverans varannan vecka ända sedan jag började med matkassarna, har varit väldigt nöjd. Ett minus är att de endast levererar varannan vecka och nu har de bytt leverantör vilket fick mig att tycka att maten var lite B, den nya leverantören de köpte maten från var Willys, innan var det Hemköp och jag tycker att det är stor skillnad på kvalité. Dessutom tycker jag att recepten var godare i början. Därför kommer jag nu att sluta med dessa för att endast köra med Middagsfrid för ett tag iallafall.

Middagsfrid: www.middagsfrid.se
Har haft de 4 veckor och jag gillar verkligen smaken på maten, massviss av grönsaker vilket passar mig fint. Bra kvalité på råvarorna och bra recept. Det stora minuset är väl leveransdagen, här leverar de bara på tisdagar, grannkommunen får dock leveranser både måndagar och söndagar, vilket jag verkligen hade föredragit! Dessutom har de en dubbelmåltid, får se vad jag tycker om dessa måltider när jag har kört med de ett tag, hittills har det inte varit något jätteproblem, men det är klart är det äcklig mat en gång så är det ju trist att behöva äta den maten två dagar i rad.

Jaja, det var lite från mig!

Kram Jennie