Är med ny vagn

Så nu har vi tre vagnar här hemma igen, men en av de ska säljas så vi bara har två igen. Köpte en twin scooter, så snygg och så skön att köra. Har ju redan en enkel scooter och har varit så nöjd med den, och hoppas att jag ska bli lika nöjd med den här, så nu ska jag försöka sälja min tvilling cerox, någon som vill köpa den? Hojta isådanafall. Bild på nya vagnen ska jag försöka fixa imorgon om jag kommer ihåg.

Idag har det varit ett jättehärligt väder, jag startade morgonen med en sovmorgon, det ni ;-) Barnen vaknade inte förrän 7.45, sedan när vi var färdiga åkte vi till öppna förskolan där en vännina väntade. Efter öppna förskolan som stängde 13.30 idag (vi åt lunch där) gick vi och satte oss i en lekpark, med en annan tjej från öppna förskolan. Där satt vi i vårsolen och hade det trevligt. Så här på våren blir ju livet mycket lättare, och att jag dessutom har gått ner i vikt gör ju även allt lite lättare också :-) Och att nu också ha en tvillingvagn som bara väger 14 kg gör ju livet ännu mer lättare :-))))))

Imorgon blir det öppna förskolan som vanligt och på fredag ska jag och en vännina åka till Nacka, hehehe undrar hur det ska gå :-)

Min vikt

Nu är det tre månader sedan operationen, här är mina siffror:


6 februari- start med modifast

22 februari på operationsdagen- efter 16 dagar med modifast (-6,2 kg)

22 mars 1 månad efter operationen (-7,7 kg)

22 april 2 månader efter operationen (-4,3 kg)

22 maj 3 månader efter operationen (-5,9 kg)

Allt som allt har jag gått ner 24,1 kg  och efter operationen 17,9 kg!


Sålt min city cross i jungle pink

Till min lillebror och hans tjej så jag får se den ibland ändå. Det var lite i valet och kvalet om jag verkligen skulle sälja den men jag hinner ju knappt använda den ändå eftersom jag använder tvillingvagnen jämt. Funderar nu på att sälja tvillingvagnen också och köpa en twin scooter istället, dumt?

Kram Jennie

Imorgon börjar mannen sitt nya jobb.

Då blir det långa pendlingsavstånd (cirka 3,5 mil enkel resa) dock ska vi ju bara stå ut med det här i cirka 10 månader så det är ju bara att bita ihop (flyttar ju om 10 månader cirka).

Annars är allt bara bra med oss, Ida har börjat ställa sig upp mot möbler. Neo och Ida leker tillsammans och vill ha samma leksaker, det kan vara ett herrans liv här ibland ska jag säga ;-) De är både söta och jobbiga när de håller på ;-)

Har kikat på fler förskolor också, så nu ska vi snart sätta oss och fundera vilka köalternativ vi ska stanna kvar i där i Vallentuna, svårt är det att bestämma sig redan efter ett besök... Här i Tumba vet vi ju vilken förskola de ska gå i, samma som jag arbetar på :-) De kommer att börja på förskolan här i Tumba i augusti, för att sedan sluta när vi flyttar. Där räknar vi inte med att få plats förrän i augusti nästa år, så då blir vi hemma några månader igen, har sparat dagar för det också.

Hoppas ni alla därute har det bra!

Kram Jennie