Kalashelg

Den här helgen var det en riktig kalashelg här hemma. Ida fyllde ju 4 år idag och det firade vi först på lördagen då min släkt kom från Norrköping. Hon fick en massa fina pippisaker, bland annat en jättefin baddräkt som satt perfekt! Tack! Pippibåten är också en favorit här hemma. Ida älskar just nu pippikläder och Pippi. Så alla pippisaker passar ju bra :-) Trevligt var det och jag hade köpt två jättegoda tårtor på konditioriet, det är verkligen smaskens vad många nya goda smaker det har kommit på tårtorna. Har flera nya favoriter, princesstårta känns ju numera jättetråkig ;-)

På lördagen var Neo bjuden på kalas också, så honom såg vi nästan inte röken av på Idas kalas. Nu är det kompisarna som är viktiga här hemma.

Igår hade Ida barnkalas på morgonen, vi hade det på Nickis (
www.nickis.se) och det visade sig vara en riktig höjdare. Gladare barn har jag nog aldrig sett, och vad skönt det var att slippa engagera sig så mycket ;-) Och dessutom åkte vi sedan hem till ett nystädat hem, vilket känndes toppen! Nickis blir det absolut flera gånger. Ska nog försöka undvika att ha kalas här hemma så mycket jag kan ;-) Nu när vi arbetar så pass "mycket" så är det skönt att underlätta så mycket man kan... Samtidigt ska vi inte klaga, både jag och Dejan har ju lätt för att gå ganska mycket omlott så barnens dagar på förskolan blir aldrig särskilt långa.

Efter barnkalaset åkte vill till Täby C för att införskaffa några klädesplagg till barnen, efter det var det bara att åka hem och lämna mig och Neo för Ida skulle iväg på ett annat kalas! Hon var bjuden till en tjej på förskolan. Så prata om att det var mycket kalas den här helgen! Neo gick och lekte med sin kompis.

Ida har fått en "pojkvän" också som är året äldre. Det var först Neos kompis men nu avgudar han Ida och hjälper henne/leker med henne. Han hade till och med sagt till sin mamma att nu vet han vem han ska gifta sig med och att han är kär i Ida. Ida har nämnt någon gång för mig också att hon är kär i honom, men idag förnekade hon det och sade att dom bara är kompisar ;-) Hahahaha så sött.

Ida leker ju mest med de som är äldre, de som är jämnåriga verkar inte ge henne så mycket. De säger på förskolan att det är ganska stor skillnad på henne och de som är jämnåriga där. När hon var på 4 årskontrollen på BVC tyckte "BVC-tanten" också att hon var väldigt framåt och hon klarade av en hel del grejjer som man inte behöver kunna förrän om ett år... Hon är väldigt skärpt Ida. Men vilket humör hon kan ha! Men bara hemma, aldrig på förskolan tydligen... Där är hon tydligen en liten ängel, som gör allt som man ska.

Rebeca var ju också med, men hon verkar inte hinna med så mycket annat än plugget just nu. Hon kämpar på och vill ha höga betyg, hoppas hon inte blir för skoltrött bara... Men hon är duktig hon!

Neo börjar skolan till hösten, Gosh vad tiden har gått snabbt! Nu är skolvalet klart och vi fick den skolan vi valde. Det blir inte den skolan som är närmast utan det blir en bra bit dit så vi lär få skjutsa, samtidigt kommer hans kompisar från förskolan följa med honom. Han kommer att fortsätta på Montessori spåret. Det har passat honom bra så nu hoppas jag att det blir bra!

Annars är allt bra med mig, har varit dödstrött idag, och det kanske inte är så konstigt på grund av helgen, men jag tror också att det beror på den där "förlorade" timmen som jag inte fick sova när vi gick över till sommartid. Hoppas jag är piggare imorgon, svårt att arbeta när man är så "onaturligt trött".

Kram Jennie

Buzzador- Jag provar youth code med L'oreal



Ja jag är ju buzzador och får prova en del olika produkter ibland. Nu har jag provat youth code i ungefär 2 veckor. Det kom verkligen i rättan tid eftersom jag hade precis fått slut på min dagliga kräm. Krämen är till för oss som har fått lite fina linjer och lite smårynkor. Om ni vill läsa mer om den kan ni läsa här:
http://www.vip.lorealparis.se/_sv/_se/brands/index.aspx?code=Youth_Code

Vad tycker jag då?
För det första har jag fått en väldigt känslig hud sedan jag blev lite äldre, så fort jag smörjer mig med en för lite stark kräm får jag ont i huden, utslag eller ont i ögonen och de blir alldeles röda. Inte så roligt, så det första jag tänkte var att jag kommer säkert inte kunna använda den här krämen särskilt länge. Men jo där fick jag, ingenting har hänt sedan jag använde den.
Konsisitensen är väldigt krämig på alla tre produkterna och det känns väldigt drygt. Kanske förnimmer jag att någon enstaka linje har försvunnit? Inte vet jag men det känns nästan så. Tycker att krämen ger mig en fin lyster i huden också, nästan som en underlagskräm.

Den får 5 J av 5 möjliga:
J J J J J

Verkligen något som är värt att prova på. L'oreals produkter brukar inte vara överdrivet dyra heller, den här krämen hamnar på ca 175 kr och det kan det absolut vara värt om inte prisvärt!

Det är 3 krämer i denna serie, jag provara allihop och det är meningen att man ska använda dom tillsammans:
Ögonkräm, dag/nattkräm och serum/koncentrat. Alla i härliga förpackningar som känns lite lyxiga och alla har de den här krämiga konsistensen. Tummen upp blir det alltså!

Kram Jennie


Fel låt vann

Det var det sämsta jag har varit med om igår, fel låt vann, den där låten kommer vi inte komma någonstans med. Den var helt okej men ingenting som stack ut, jag tycker att Salem borde ha vunnit!

Kram Jennie

Buzzador Dove duschgele

Jag är ju buzzador, detta innebär att jag ibland får prova på olika produkter, jag ska också visa mina vänner produkterna och skriva om de här. Just nu provar jag på två produkter. Den ena är en duschtvål från Dove.

Jag har använt duschgelen som sagt var en vecka och tycker att tvålen är något mittemellan lotion och tvål. Först känns det som om det är en hudlotion men när jag sedan gnuggar händerna mot varandra blir det ett härligt lödder. Jag tycker nog att mina ben som var som fiskfjäll innan (supertorra) har blivit lite mjukare och finare, men om det är inbillning eller verkligen resultatet vet jag inte. Men eftersom det känns som om jag duschar i en härlig löddrande lotion så kanske det stämmer :-) Ett minus för doften, först tyckte jag att doften var god, den luktar ganska starkt men jag har redan tröttnat. De kunde kanske ha gjort en roligare doft, men det finns säkert någon som gillar den. Har inte bestämt mig än för om jag kommer att fortsätta använda duschkrämen efter den här perioden, får se vart priset hamnar på kanske. Dock brukar ju Dove vara billigt och den känns riktigt lyxig så den blir säkert värd sitt pris.

Den får 4 J av 5 möjliga:
J J J J

Vill du också bli buzzador och få prova gratis produkter, klicka här: 
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=viktop>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=viktop 


Någon dag ska jag berätta om den andra produkten som jag precis har börjat prova, kul att få prova på nya produkter på marknaden :-)

Kram Jennie