2 månader sedan operationen

Nu är det två månader sedan operationen, här är mina siffror:

6 februari- start med modifast

22 februari på operationsdagen- efter 16 dagar med modifast (-6,2 kg)

22 mars 1 månad efter operationen (-7,7 kg)

22 april 2 månader efter operationen (-4,3 kg)

Allt som allt har jag gått ner 18,2 kg och sedan operationen 12 kg. Inte dåligt jobbat va`? 3,5 kg till och sedan ska jag gå och klippa mig, det är något jag har lovat mig själv, förhoppningsvis får jag gå och klippa mig inom en månad ;-)


Har 35 kg kvar att gå ner, tills jag har nått målvikt och ligger på ett normalt BMI.


Vårt nya hus...

Var på visning igår, de har det ungefär en gång i månaden i det området dit vi ska flytta, länk till hemsidan är:

www.smaa.se klicka på aktuella projekt, sedan på Vallentuna -Nyby, vi ska ha huset tjädern.

Iallafall var vi på visningen igår och var ju bara tvugna att ta prislistan på husen igen... Gissa vad :-)))) De har höjt priserna med 50.000 kr till! Så nu har vi gått plus 125.000 kr mot vad vi skulle ha gjort om vi hade bokat nu och dessutom har vi boka-tidigt checken på 40.000 kr att välja inredning för :-) Det finns bara två hus kvar från tjädern nu, min man pratade med småa idag, vi hade lite frågor till dom och då frågade han varför dom har höjt priset, de svarade att det har sålt så bra och därför har de ansett att de är värda mer än vad de gick ut med. Om det fortsätter så här kanske vi slipper topplånet (vi hoppas ju göra en liten hacka på vårt hus som vi säljer sedan också ju ).

Allt känns bra idag, har gått ner 16 kg hittills också om någon är intresserad (intresseklubben kanske antecknar? *s*) och på onsdag ska jag till dietisten på Södersjukhuset igen, får se vad dom säger om mina matvanor och min viktnednång :-)

Vet att det var länge sedan jag skrev något, ska försöka skriva lite oftare, men jag har så mycket annat kul att göra istället :-)

Kram Jennie