Provar mer smink

Provar mer smink

Provar mer smink: Var in på face igår och blev helt förälskad i deras ögonskuggor, så fina skimrande! Köpte två av deras eyedust: shangri-la och grateful. Resten av sminket jag bär är mineralsmink och mascaran kommer från apoteket :-) Älskar mineralsmink!

Vill ha....


image162

Jepps den här bilen skulle jag vilja ha, en suzuki swift, 1.5 motor, och automat. Kostar "bara" 143.000 kr ny. Den är billig att äga, både i bensin och försäkring. Mmmm vill verkligen ha, vi behöver två bilar när vi flyttar till Vallentuna, det blir väl så att vi får vänta och se hur stor vinst vi får när vi säljer huset. Får vi en bra vinst så kanske vi kan köpa en sådan här. Dejan drömmer om en v50 eller någon annan svensk bil. Men som sagt var vi måste veta hur mycket vi får för huset först, vill inte köpa bilar på krediter. Men drömma kan man alltid göra :-)

Min nya kappa utanför vårt nya "hus"

Min nya kappa utanför vårt nya


image161

Månadsrapport:

Nu är det sju månader sedan operationen, här är mina siffror:

6 februari- start med modifast

22 februari på operationsdagen- efter 16 dagar med modifast (-6,2 kg)

22 mars 1 månad efter operationen (-7,7 kg)

22 april 2 månader efter operationen (-4,3 kg)

22 maj 3 månader efter operationen (-5,9 kg)

22 juni 4 månader efter operationen (-4,3 kg)

22 juli 5 månader efter operation (-4,4 kg)

22 augusti 6 månader efter operationen (-4 kg)

22 september 7 månader efter operationen (-2,7 kg)

Allt som allt har jag gått ner 39,5 kg (har 14 kg kvar) och efter operationen 33,3 kg. 

Nu går det lite saktare men det är väl normalt, jag har mindre övervikt nu så det är mindre att ta av och en normal viktnedgång är 0,5 kg- 1 kg i veckan, och i den spannen ligger jag fortfarande. Jag är iallafall nöjd bara jag fortsätter neråt ett tag till :-D

Jobbat i 2 veckor nu

Och det är tufft, ändå arbetar jag bara 75% och dessutom arbetar jag på samma förskola som barnen går på, hur hinner folk arbeta heltid igentligen?

Jag har varit helt slut, både i huvudet och kroppen, känns som om jag vill sova sova sova. Dock kommer väl kroppen ifatt sedan när jag börjar bli van. Men det är ett himla sjå med att ställa klockan, göra iordning mig, barnen, äta frukost, lämna barnen, gå och jobba, hämta barnen, komma hem, göra mellanmål osv.

Det är just på grund av detta som jag inte skriver lika mycket här längre. Har en glad nyhet att berätta iallafall angående min vikt, nu lider jag inte av fetma längre utan är på BMI 29, kul va`? :-D

Kram Jennie

Jag provar mineralsmink

Jag har ju varit lite nyfiken på mineralsmink på sista tiden, och nu har jag beställt en del prover, från den här sidan:
http://www.everydayminerals.com/g?t=foundations

Det är en amerikansk sida med massor av mineralsmink till bra priser dessutom, proverna de skickar är dessutom väldigt generösa, men svårt är det, är jag kall eller varm, neutral eller beige?

Så här såg jag ut i morse, osminkad och oduschad så klart:
image158

Så här såg jag ut nu precis för fem minuter sedan, sminket har hållit hela dagen:
image159

Nu är det ju väldigt svårt att ta rättvisa kort på sig själv, men jag tycker att man ser tydligt att sminket har öppnat ögonen otroligt och trollat bort ringarna. Det jag använde var: Foundation Buff light neutral, sunlight concealer runt ögonen, girl´s days blush. Sedan använde jag ett läppglans som är gammalt (det är dock borta på bilden) och apotekts mascara.

Har beställt ännu mer prover, får se vad jag kommer att använda tillslut. Har dock bestämt mig för att när jag har hittat helt rätt färger ska jag beställa stora burkar från dom sedan.

Kram Jennie