Midsommar 2008

Midsommarafton firade vi hemma hos mamma. Det var alla vi fem, min mamma och hennes man, min mormor, Min lillebror, hans tjej och deras dotter. Så vi var ett litet gäng, tyvärr missade vi midsommarstångsdansen, det blev för stressigt efter maten. Här kommer lite bilder från dagarna som har varit iallafall:


Ida och Rebeca på Smultronstället, det är en glassrestaurang som ligger i Söderköping för er som inte vet, där kan man köpa glassar från cirka 50 kr upp till 325 kr!!! De är jättesmarriga och goda, barnens glassar gick dock på 65 kr/styck, min, Dejans och Rebecas glassar kostade drygt 80 kr/styck, efteråt mådde man så där jobbigt illa, och undrar om det verkligen var värt det?


Fina var glassarna iallafall, Ida som är mjölkallergisk kunde ändå få en glass, de hade tofulineglass som är helt mjölkfri!


Rebecas smarriga glass.


Neos och pappas fina glassar.


Jag och min goda glass....

På midsommardagen gick vi och hälsade på min farmor och farfar:







Jag älskade Idas klänning från Linus och Lotta, den var så fin, hon var helt bedårande...


På kvällen var vi hos min lillebror och sjöng Singstar och drack Bacardi Melon och sockerdricka.








Och tillslut en bild från idag, på Neo och svenska flaggan. Nu är vi hemma igen, och jag är helt slut ska jag säga ;-) Puuuh den här helgen tar flera veckor att återhämta sig ifrån ;-) Fullt ös alltså ;-)

Kram Jennie

Idag väcktes jag klockan 7.30 av att det stod

de som skulle fixa asfalten utanför. Så nu har vi asfalt på uppfarten, det blev jättefint och bra.


Så här blev det.

Just nu håller vi på med vårt nya playstation, vi har köpt playstation 3 och singstar. Riktigt kul faktiskt men vi kan ju konstatera att varken jag eller Dejan är några talanger. Vi har köpt Mario kart till Nintendo Wii också, också ett hel kul spel.

Barnpassningen på träningen går också jättebra, Neo vill inte äns gå hem när vi kommer och hämtar dom. Varenda gång vi åker i närheten av gymmet också så frågar han om vi inte kan gå dit. De har ju bollhav, klätterställningar, rutschkana och en massa annat kul där ju.

Det har dessutom flyttat in ett par i ett hus som ligger bredvid vårat med barn i Neo och Idas ålder, Neo leker redan med deras pojke och de går jättebra ihop. Föräldrarna är också trevliga, börjar trivas riktigt bra i vårt nya hus nu. Känns som om vi börjar komma på plats.

Näe nu måste jag gå och sjunga lite ;-)

Kram Jennie


Angelica sluta spamma ;-)))

Det räckte med ett inlägg ;-) Hahaha bara skojjar vet att bloggen är seg ibland :-)

Tack för era söta kommentarer iallafall, jag läser dom allihopa!

Kram Jennie

Nu kommer bilderna

Det är bara att jämföra, har dock inte adobe photoshop i den här datorn så jag kunde inte klippa ihop bilderna så där fint igen.



Jag igår den 9 juni 2008, ca 50 kg lättare.







Första bilden är tagen på operationsdagen. Andra bilden är tagen 6 månader efteråt, cirka 40 kg minus, sista bilden är tagen cirka 16 månader efter op och med minus cirka 50 kg.

Kram Jennie

Härliga väder

Det har varit underbart väder och vi har varit och badat i princip varje dag, alla dagar från måndagen till fredagen var vi på utebadet i Vallentuna, vi har köpt säsongskort där så det lär bli många fler besök när vädret tillåter. Nu verkar det dock som att vi går mot svalare tider. Idag skulle det bli varmt men inte imorgon.

Här kommer lite bilder från utebadet.
















Härliga sommarbilder från oss här i värmen.

Kram Jennie

Premiär för grillkväll i vårt nya hus med kompisarna i lördags

I lördags var det premiär för oss i nya huset att bjuda hem kompisar på grillkväll, vi har väl grillat några gånger förut men aldrig med gäster. Det var kul att få vara lite social, vi har ju varit ganska mycket själva just nu då vi har haft så mycket att göra och så var vi ju i Åbo. Vi grillade fläskfilé och kycklingfilé, till det var det pastasallad, en god mango-youghurtsås och baguette bröd. Det var verkligen smaskens, så fräscht med pastasallad och youghurtssås till så här i värmen också. Ska jag nog göra fler gånger! image356
En bild på barnen.
image357
Det var ett till barn med, men han ville inte vara med på bild.

Igår var vi och handlade ett parasoll, men det var jättedåligt så vi ska lämna tillbaka det idag och köpa ett annat.

Idag började Dejan jobba igen så nu är jag ensam hemma med barnen, idag åkte vi till ett utomhusbad här i Vallentuna och badade. Det var skönt och kommer nog bli ett återkommande inslag medans jag är hemma då jag köpte säsongskort där för hela familjen. Nu försökte jag söva barnen men jag hör dom fortfarande där uppe så det verkar inte gå så bra, ikväll tänkte vi gå och träna och för första gången lämna in barnen på barnpassningen på gymmet hoppas att det går bra.

Kram Jennie