Och så var man ett år äldre...

Och inte känner jag av det, tycker att åldern jag är i är precis perfekt, jag har erfarenheten som behövs, jag är inte för ung eller för gammal utan har åldern som ändå inger lite respekt, och jag känner mig verkligen inte gammal och har inte några krämpor än. Det är väl så det ska vara, kan tänka mig att när man märker att krämporna kommer då är det inte lika kul att bli gammal längre, men nu är jag inte rädd för att fylla år.

Igår firade jag med att min mamma, Staffan, gammelmormor och barnens kusin Filippa kom hit. Vi åt fetaost och köttfärsfyllda tomater med spagetti (det är Linas matkasses recept) och sedan fikade vi med bullar och tårta. Jag har fått fina presenter, en jättefin väska, en cd skiva (absolute lugna favoriter), pengar att köpa stövlar för och lindt choklad. Kan det bli bättre? Jätteglad för alla presenter så fina! Tackar tackar!

Angående matkassarna har jag fått veta vad det blir för rätter nästa vecka på Linas matkasse och det låter mycket spännande! Matlycka har jag sagt upp, tycker inte att de känndes lika utarbetade och recepten var inte riktigt som jag hade tänkt mig. Paprikorna som var fyllda var jättegoda men annars var det sisådär resten av veckan. En dag var det till exempel rårakor och keso, ingenting mer till, den middagen kan inte ha kostat mer än 40 kr, känns lite trist då att betala så mycket för att en så "fattig" rätt. Dessutom har de precis som middagsfrid en rätt som ska räcka till två middagar, då är det ju väldigt viktigt att rätten är riktigt god annars är det inte så kul att äta rätten två gånger... Nu ska jag prova framtidens mat de veckor jag inte har Linas matkasse, med Linas matkasse är jag väldigt nöjd iallafall. Ett plus för matlycka om man får säga så var att rätterna gick snabbt att laga och man fick alla kryddor och även tomatpure, det ända man behövde ha hemma är smör/olja. Men nu provar vi något annat :-)

Framtidens mat finns på här om man vill läsa om det:
http://www.framtidensmat.se/hem/
Konceptet låter spännande, vi får se vad jag tycker efter att ha provat det. Fördelen med framtidens mat är precis som med matlycka att de leverar på söndagar.

Kram Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback