Disneyland fortsättning.

Lite bilder från vår resa:


Första buffén, notera att pomme fritesen till barnen såg ut som gubbar.


Jag i Disneyland Park. Notera slottet i bakgrunden, det är samma som de har i början av alla Disney filmer.


En hel del karuseller blev det, här åker vi Dumbo.


Vi träffade Cowboy-Musse, på Buffalo Bills västernshow.


Vi såg och träffade en hel del Disneyfigurer.

     
Lite bilder från Idas favoritkarusell (klickar ni på den så får ni se de i större storlek), det var en liten båt på vatten som man åkte i, och de sjung sången "A little small world" och så åkte man runt och fick se en massa från olika världsdelar.


Vi åkte i en dag till Paris, gick till Eiffeltornet, vi gick dock aldrig upp då det var kö i 2 timmar för att få komma upp och det började förståss att regna *suck*. Barnen grät och ville inte heller vara där så det var inte riktigt läge, de ville mycket hellre vara på Disneyland, vad det nu kan bero på ;-)


Neo träffade Mimmi.






Sådana här leksaksaffärer fanns det var man än gick, och självklart var barnen mycket sugna. Och självklart hade vi svårt att få rum med allt vi hade köpt plus vår egna packning när vi skulle åka hem. Dock var allt DYRT, DYRT, DYRT så vi gjorde inte precis några fynd...

     
   
Vi träffade som sagt var en mängd av olika disneykaraktärer, dessa är ett axplock av dom. Klicka på bilderna så ser ni dom större. Neo visade kort på förskolan på några av disneyfigurerna han hade träffat, barnen frågade honom då är dom riktiga? Självklart är dom riktiga sa Neo, några av dom kan prata också, så gulligt :-) Ida pratar väldigt mycket om när hon träffade Musse Pigg för han busade lite med henne, tog en av hennes leksak och skojade lite med henne, det tyckte hon var väldigt roligt.

 
Snabbmaten såg till och med ut som Musse Pigg, men ladda plånböckerna om ni ska till Disneyland, en snabbmats meny för en vuxen går på 10-13 euro (gångra det sedan med 12 kr, så förstår ni *S*). Barnens meny gick på mellan 6-8 euro. Buffematen kostade 28 euro för vuxen (eklusive dryck), för barn 13 euro, dryck till kostade 3,5 euro om man vill ha en cola. En Magnumglass där inne kostade 3,5 euro, så inte var det billigt inte ;-)


På restaurangen, lite vin till maten... Mmmmm...

   
Hotellet vi bodde på, på rummet hade vi två små dubbelsängar (140 sängar).

Kram Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback