Snyggaste bilen har jag ;-)

Nu har vi den här hemma, den står i garaget, jag provkörde den igår. Vad skön den är att köra och vad lätt det är att köra med automat, fattar inte att vi inte har köpt det innan! Det är ju bara att gasa och bromsa! Helt underbart!

Nu ska jag börja köra bil igen, jättekul! Bilen har GPS, larm, antispinn och antisladd, backsensor, avtagbar dragkropk, aluminiumfälgar på både vinterhjulen och sommarhjulen, läderklädsel och ja en massa annat lullull. Den är verkligen jättefin, han som har haft den har skött den som ett litet barn, han har gjort något med lacken, kommer inte ihåg vad det hette men det skulle göra att lacken håller mycket längre, han har servat den hela tiden osv. En 2005 årsmodell är det.

Idag ska vi åka till mio, gissa vem som ska köra ;-) Håll er hemma om ni är rädda ;-) Där ska vi beställa sängarna och madrasserna som vi hade bestämt oss för. Förra gången när vi flyttade till radhuset som vi bor i nu köpte vi Ikea sängar, men de är inte jättesköna, de här madrasserna andas kvalite, och då tänkte vi lyxa till det och sova riktigt skönt :-) Den här sängen blir det iallafall:
image313

Sofie heter den, så där klassisk och fin, tror inte att man tröttnar på den så snabbt. Ett vettigt pris på den var det också. Också från Mio. De här sängborden ska vi ha till:

image314
I samma stil; Sofie, visst kommer det bli fint? Nu börjar vi få ett hum om hur vi vill ha möbleringen känns så kul :-)

Kram Jennie


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fint det blir i nya huset.Jag skulle också vilja ha den sängmöbeln.
Kram mamma och Staffan

2008-03-08 @ 18:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback