Visning imorgon

Och jisses vad vi har städat, så här rent har det aldrig varit sedan vi flyttade in. Har rensat och rengjort alla garderober, skåp, ugn, kylskåp, lister, polishat golv,  ja allt. Massor av saker har åkt till soppen. Och det som vi inte vill ha framme men ändå behålla har vi packat ner i kartonger och lagt på vinden eller i garaget.

Vi har dessutom köpt lite nya blommor, krukor och två nya papperskorgar till badrummen. Det är verkligen jättefint! Dessutom har vi ju haft en besiktningsman här som besiktigade huset och de ända två sakerna som han slog ner på var att plasten i krypgrunden hade rullat iväg lite och att hängrännorna utanpå huset var fulla av skräp. Detta har Dejan åtgärdat så nu har vi vad vi vet och besiktningsmannen vet ett perfekt hus :-) Och iof det ska man väl också kunna räkna med eftersom huset är byggt 1992, det är ju inte så jättegammalt.

Imorgon måste vi fixa barnens rum och hallen. Sedan är vi färdiga, puuuuuuuuuuh. Det här har varit jobbigt och jag hoppas det blir utdelning och att det kommer MÅNGA på visningen imorgon. Och att alla blir intresserade ;-)

Jag rapporterar mer imorgon.

Kram Jennie

Kommentarer
Postat av: Maria Vuitton

Var gärna med i min tävling. Har ett riktigt grymt pris värt ca 700:-

:)

www.mariavuitton.blogg.se

Postat av: Jenny

Hoppas att visningen gick bra idag! Hur går det annars? Är förskole platser till barnen färdigt? Hur gör du med ditt jobb mm? Och viktigast såklart: NÄR är det ni flyttar? Ganska snart va?
kram Jenny

2008-01-13 @ 18:36:22
URL: http://wagen.blogg.se
Postat av: Niklas Eriksson

Lycka till på visningen!

/Mvh Niklas

2008-01-13 @ 20:08:09
URL: http://www.eriksson.org.uk
Postat av: Jennie

Maria nej tack :-)

Jenny svarade dig på din blogg :-)

Tack Niklas :-)

2008-01-14 @ 17:05:52
URL: http://jenniemedtrean.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback