Idag ringde några på dörren

Och ville se huset redan idag. Men vi har varken städat eller stylat det än som vi har tänkt att ha det på visningen på söndag. Vi har fortfarande mycket att göra, det vi har gjort hittills är att vi har gått igenom alla garderober och skåpen i köket, packat ner lite redan i kartonger osv. Dessutom hade vi en besiktningsman här igår. Dock måste han komma tillbaka eftersom taket var snötäckt *suck*, och då kunde han inte se taket. Men vi får försöka fixa att han kommer imorgon eller på torsdag för nu har ju snön smällt.

Vi bad iallafall de att ringa vår mäklare, det är ju därför vi betalar honom, inte för att vi ska sköta allting. Visst vill vi ha huset sålt, men näe det får mäklaren sköta ;-)

Annars är jag jättetrött, har ju jobbat igår och idag, dessutom städade vi och fixade hela helgen. Och även på kvällarna också. Hinner ingenting annat, puuuuh vad det är mycket man ska göra innan visningen.

Hoppas ni andra har det bra, vad sysslar ni med annars då?

Kram Jennie

Kommentarer
Postat av: jessie

Jo det knallar på här hos oss. Nu för tiden är det bara jag och Robin som bor här då Johan valt att lämna förhållandet väldigt abrupt så det är lite knökigt för Robin. Men vi fixar det...
Kul att det verkar gå bra med försäljningen och att folk är så på hugget.
kram

Postat av: Jessie

ja det är tråkigt... du kan väl maila nån dag :) [email protected]

2008-01-09 @ 18:39:57
URL: http://jessies.wordpress.com
Postat av: Veronika

Det var det knasigaste jag hört. Komma och knacka på? Nej, man går på visningen och passar inte den tiden ringer man mäklaren. Cheesus! Knas knas knas.

2008-01-11 @ 13:32:00
URL: http://sagoslott.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback