Roligt idag.

Och vet ni jag "tjuvvägde" mig idag, gissa vad vågen stod på  :-) 79,4 kg, eftersom det inte var min riktiga vägdag så ändrar jag inte tickern än iallafall. Men är så glad  äntligen under 80-strecket.


Idag har verkligen varit en turdag, min chef har gett mig så mycket beröm, hon sade till mig; "Jennie du är så himla duktig". Anledningen till detta är att när jag började på mitt jobb nu igen sedan föräldraledigheten, nu i september så hade de föräldrar som ringde och klagade flera gånger i veckan (arbetar på en förskola). Min chef sade då till mig; "Jag har höga förväntningar på dig". Hon är ny chef så hon vet inte vad jag går för.


Iallafall när jag började jobba slutade föräldrarna att ringa, vi arbetade stenhårt med föräldrakontakten och att strukturera upp rutiner osv. Visst var det kanske jag som kom dit, såg vad som var fel och sedan har strukturerat upp, men mina arbetskolleger har lyssnat på mig och nästan helt gett mig fria händer att ändra på alla rutiner. Allt har fungerat jättebra, nu är alla föräldrar nöjda, och igår fick min chef ett email från en förälder där hon beskrev allt det här och skrev att hon var så nöjd.


Så min chef kom till mig och sade att jag är så himla glad, och du är så himla duktig Jennie. Hon hade varit så orolig för vår avdelning och så kom jag och vände allt. Jag sade till henne att det hade inte gått utan mina kolleger, de har stöttat mig i allt och vi har strävat åt samma håll. Hon höll med mig där men sade att hon ändå visste att det var jag som hade strukturerat upp alltihop. Hon sade att en del är sådana som är duktiga på att göra, och det är mina kolleger, men de behöver någon som säger till dom vad dom ska göra. Och där var min uppgift som förskollärare, att komma och visa och säga till dom hur man gör.


Jag trivs så himla bra på mitt jobb just nu, klimatet är så himla fint. Vi är så glada och vi tycker om varandra så mycket. Vi ger varandra beröm och de lyssnar verkligen på mig.


Sedan är jag glad för en sak till, jag var på odenplan idag och träffade en åderbrocksspecialist, jag förväntade mig att det skulle gå på cirka 15.000 kr per ben för att fixa mina åderbrock. Men det är bara en liten liten ven som har gått sönder och han skulle fixa mina ben för 12.000 kr!!! 12.000 kr för att fixa båda mina ben, det är det helt klart värt. Tänk om jag kan gå i kjol och shorts nästa sommar??? *drömmer*

Jag är dessutom utmanad, ska sätta mig ner och göra utmaningen så fort jag får lite mer tid.


Kram Jennie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback