Fortsättning på sjukeländet.

Neo har numera ingen feber, men är väldigt trött och medtagen. Han hostar nästan hela tiden. Vi kämpar otroligt med att få i honom kåvepenin och mollipect. Det är en jättestor fight där han spottar ut det mesta som han får in, men jag tror att tillslut lyckas vi få i honom den dos han ska ha, men det är som sagt var svårt att veta.

Ida tog vi tempen på ikväll eftersom hon känndes så varm. Hennes humör är dock hur piggt som helst och hon är väldigt glad. Konstigt, men hon hade 40,4 i temp, igår när Neo hade samma temp var han helt medtagen och apatisk, medans hon kör på som vanligt. Gav henne alvedon nu. Får nog ha lite koll på henne under natten så att febern inte går upp mer. Dock kanske inte risken är så stor när man ligger och sover???

Kram Jennie

Kommentarer
Postat av: mia dh

Ojoj tufft när banren är sjuka, hoppas de blir bättre snart. Vi brukar muta när det är dags för dålig medicin, "först det dåliga och sedan vindruvor" (sonen älskar vindruvor).

Postat av: Veronika

Det kan ju variera mycket mellan barn. När Kaspian hade feber körde han 180 till han sprang in i väggen och blev helt ynk och medtagen. Så det kan variera i barn också. :)
Hoppas familjen frisknar till.

2007-10-31 @ 20:54:31
URL: http://sagoslott.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback