Uppdaterar önskelistan till jultomten från barnen 4/12 2007

Uppdaterar ännu en gång önskelistan eftersom jag vet lite som har inköpts så slipper ni köpa dubletter, här är den nya, det som är överstryket har alltså någon redan köpt.

Önskelista:
Förra helgen när vi var hemma hos ett par kompisar, blev både Ida och Neo helt betagna i barnets cd-spelare, det var en liten plast cd-spelare med en mic till. De satt och sjöng i den där micken länge.... Så en sådan står nog överst på önskelistan.

Elias filmer, är något som Neo önskar sig. Hans ända Elias film har han tyvärr haft sönder, och han gillar Elias filmer.

Byggarbord- eller byggarsats, med skruvdragare och sådant kul är ju något Neo gärna skulle vilja ha. En liten byggarkille det kanske blir?

Båtar, lastbilar osv är ju alltid något som går hem hos Neo, även byggsatser till hans Brio tågbana.

Ida älskar ju dockor, dock har hon dockor så det behöver hon inte, men kanske tillbehör till dockan, såsom docksäng, (vagn har hon), nappflaska, barnstol, bebiskläder i storlek 50 passar dockan (kanske kan hitta något på rean?), ja allt som hör dockor till älskar hon.

Tillbehör till Mickispisen är ju också något som kan vara kul, då hon älskar att stå och laga mat framför sin lilla spis. Då menar jag kastruller, vispar, glas, tallrikar osv.

Även en liten soffa att inreda nya lekrummet med (som vi isådanafall ska ha när vi flyttar).

Vill man köpa kläder till barnen så är det storlek 92 i tröjor till Ida (inga bodysar), och 86 i byxor. Strumpstorleken är 22-24. Till Neo är storleken 104 i tröjor och 98 i byxor. Strumpstorleken är 29-31. Vantar och vinterkläder har dom i massor, så det behöver dom inte. Tänk på att byxorna alltid måste vara regelbara i midjan då de är väldigt smala :-)

Nu kan jag inte komma på något mer, men det kommer säkert mera senare.

Kram Jennie

Kommentarer
Postat av: Jessie

När lägger ni ut för försäljning? Är så nyfiken :)
Vi flyttar snaaaart :)

Postat av: anna panna hollnissa

Lägg upp erat bästa julrim i kommentarerna och en hemlig julklapp kommer utdelas. Tävlingen avgörs den 20 dec. Mvh Anna
www.viktkoll.wordpress.com

2007-12-10 @ 14:22:41
URL: http://viktkoll.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback