Inatt hade Ida feber och världens hosta

Det kom bara från ingenstans, hon var totalt jättefrisk innan hon gick och lade sig, sedan hörde vi att hon hade världens hosta. Och efter det kände vi på henne hon var varm, tog tempen den var 39 C, men nu på morgonen verkar hon vara jättefrisk igen. Konstigt?!? Hon springer omkring här och busar med Neo som ett litet yrväder. Hon hostar väl till någon gång men inte alls så som det var igår natt.

Dejan tror att det är glassen vi åt igår, kan man verkligen få hosta och feber av glass? Började nästan tro att det ska bli en tradition här hemma att ha sjuka barn på julafton, men det verkar som om vi slipper det då iallafall då, skönt.

Tack för tipsen om att få Neo torr, ska tänka på alla. Vi har redan mutat honom stenhårt här hemma, när han vill ha någonting säger vi att det får du när du kissar på toaletten. Det verkar som om det största motståndet som han har haft har varit att kissa på toaletten, det hände dock i morse. Hoppas nu att det går åt rätt håll, han har inte heller kissat på sig en endaste gång. Vi ska åka till Toys'r us snart och köpa lite belöningar till honom där. Sedan ska jag nog ta till mig av tipset att ha en skål med kular, när han har kommit upp i ett visst antal så får han en belöning, var ganska bra tips faktiskt :-)

Vi ska även gå till Lindex och köpa lite roliga kalsonger, vi har ju redan ett gäng kalsonger hemma som är roliga, men tänkte att han ska få välja helt själv vilka kalsonger han vill ha, gissar på att det blir Bamse alltihop :-)

Kram Jennie

Kommentarer
Postat av: Pirjo

Ha en bra jul, jag njuter av att ha Monica, Sami
och flickorna här hemma. Du får gärna skicka mejl till mej. Har träffat Rebeca ibland med sin pappa. Kram pirjo. Hälsa familjen. söta barn ni har!

2007-12-23 @ 15:21:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback