Neos önskelista:

Det har tjatats och det har gnatats om vad Neo önskar sig nu när han fyller 3 år (idag rättare sagt) så här är hans önskelista:

1. Han har brio och Ikeatåg, det som han önskar sig är lite små delar till det. Det kan aldrig bli för mycket tågbana eller hur?
2. Bamsekläder, Neo älskar bamsekläder, ingen kan vara stoltare än han när han kommer med ett par bamsebyxor eller bamsetröja. Dock har han redan den bruna tröjan och de bruna byxorna som finns i butik så för all del köp inte dom! Storleken är en annan femma, just nu drar han storlek 98 i tröjor och 92 i byxor, dock kan det ju vara synd att köpa den storleken han har just nu, för vem vet om han kan ha dom i vinter då, så bestäm själva, samma storlek som han drar nu eller EN storlek större, för guds skull kom inte med kläder i storlek 116 eller nått, då kommer han kunna ha dom om 3 år eller nåt typ ;-)
3. Neo älskar båtar, han har redan hunnit få en del båtar, men det verkar som Neo kör med mottot; "Man kan aldrig ha för många båtar."
4. En radiostyrd bil, han har redan fått en när han var mindre men den fungerar inte särskilt bra.
5. Bilar i alla varianter, bilar kan väl inte en liten kille heller få för mycket av???

Annars kan jag inte komma på något mer, han har ju det mesta. Cykel har han, elstyrd motorcykel har han, tramtraktor med släp har han, massor av leksaker och kläder, kom nu inte och säg att grabben är bortskämd ;-)

Pengar eller presentkort är ju heller aldrig fel.

Någon som har ett annat förslag som jag kan lägga till på den här listan?

Kram Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback