Jag är utmanad!

Av bibban: http://bibbans.blogg.se/

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information:

  1. Jag är fåfäng, det kan kanske verka lite underligt för någon som är/har varit så stor som jag?
  2. Jag är galen i vagnar, det är nog lite underligt och om man nu inte tycker det så är det i alla fall dyrt? Dock tror jag att det håller på att "växa" bort med att barnen blir stora...
  3. Jag är duktig på matematik, hade femma i skolan medans mina andra betyg inte var så mycket att skryta med, det tog jag dock igen på Komvux och när jag gick högskolan som vuxen.
  4. Mitt minne just nu är jättedåligt, vet knappt vart jag har lagt något, sagt vad till vem, vart jag är osv. Var inte rädda för att berätta en hemlis för mig, jag lär glömma bort den lika fort som du sade den ;-)
  5. Jag dricker inte kaffe och inte the heller! Det verkar folk tycka är väldigt underligt, medans jag undrar varför man dricker det som är så äckligt???
  6. Jag har körkort, men har inte kört bil på snart 3 år. Det konstigaste av allt var att jag körde min stora tjej, åkte bil hela graviditeten, men så fort Neo föddes blev jag rädd. Rädd för vad??? Jag ska iallafall börja köra snart igen, när vi flyttar till Vallentuna behöver jag körkortet för jag kan inte tänka mig att det blir som här (jobbar på samma förskola som jag har barnen), så körkortet kommer inte på något sätt vara bortkastat, jag har det ju alltid. Det är en frihet med körkort!

Just det jag höll nästan på att glömma de jag utmanar är:
Jessie http://jessies.wordpress.com/
Desperata hemmafrun http://desperatahemmafrun.blogg.se/
Veronika http://sagoslott.wordpress.com/
Jenny http://wagen.blogg.se/
Daniella http://dafe.blogg.se/

Kom tyvärr inte på en sjätte, någon annan som känner sig manad?

Kram Jennie


Kommentarer
Postat av: Veronika

Ska ta tag i det där i morgon. :)

Postat av: mia dh

Jag kommer att göra utmaningen, lite längre fram dock:) Kram...

2007-08-19 @ 23:33:22
URL: http://desperatahemmafrun.blogg.se
Postat av: Jessie

Jag är klar :D

2007-08-19 @ 23:41:49
URL: http://jessies.wordpress.com
Postat av: Jenny

Oj ,jag gjorde nyligen en lista med 8 fakta om mig som till stor del ingick i denna kategori,få se om jag kommer på något mera *L*
Hur går inskolningen förresten?
Emelie startar sin om 2 veckor...

2007-08-20 @ 14:57:30
URL: http://wagen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback