Bloggar

När jag inte har något att göra brukar jag sitta och läsa bloggar. Det är alltid kul, att följa en annan person så här blir nästan som om man känner denna själv. Vissa bloggar läser jag flitigare än andra, och ibland kanske jag inte har tid att läsa på en hel vecka, då kan det ha hunnit hända mycket ;-)

Detta är bloggarna jag följer:
http://sagoslott.blogspot.com/
En tjej som bloggar som har en pojke i Idas ålder, hon pluggar samtidigt som hon har en 7 månaders hemma, förstår inte hur hon orkar men det verkar hon själv inte alltid göra heller ;-)

http://jessies.wordpress.com/
En tjej som jag känner i verkligheten, hon bor 5 km härifrån.

http://www.taflin.net/
En tvåbarns mamma som har en dotter i Idas ålder. Vet inte om det räknas till blogg utan är mer en hemsida med dagbok, vad är igentligen en blogg?

http://annis72.blogg.se/
En mamma i en "modern" familj, dvs hon har ett eget barn, maken ett och sedan har de fått ett gemensamt. Hon skriver väldigt öppet om förhållandet, både när det är bra och när det inte blir något mys så att säga ;-)

http://blogg.expressen.se/mrinda/
Den här tjejen fick min röst i valet, en politiskt engagerad ensamstående två barnsmamma. Hennes liv växer inte alltid på rosor. Känner henne privat då min stora tjej och en av hennes pojkar gick på samma simklubb, sedan bor vi ju i samma ort.

http://sarahmedpyttet.blogg.se/index.html
En tjej som väntade sitt barn, men det dog fullgånget i hennes mage. Så tragiskt, det är otroligt att hon ibland orkar skriva så utmålande....

http://modegrisen.blogspot.com/
Satt och surfade och hamnade på den här sidan. Behöver jag säga något, se själv ;-) Har följt henne sedan dess...

http://www.sebastianalexander.se/news.php
Har en son i Neos ålder, nu har de dessutom fått en till. Gick på min förädragrupp med MVC, men vi umgås inte annars privat...

http://www.amandamaria.se/
Har en dotter i Neos ålder, gick också på min föräldragrupp på MVC, vi umgås inte heller privat.

Dessa bloggar följer jag, är din blogg med här och du inte vill det, säg till mig så tar jag givetvis bort din blogg.

Kram Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback